The generated Lorem Ipsum
Consectetuer adipiscing elit
Proin sed odio et ante
Adipiscing lobortis
Dictum varius risus neque
1 2 3 4 5

Envirotabs - Economie la buzunar

Va vine sa credeti sau nu, conform datelor Eurostat (comisia de statistica a Uniunii Europene), in Romania dupa introducerea noilor accize la carburanti, motorina a ajuns sa fie mai scumpa ca in Germania. Nici benzina nu sta mai bine la capitolul pret raportat cu tarile Uniunii Europene, astfel in Romania pretul la benzina este mai scump decat in Austria. "Deranjul" la buzunar nu ar fi atat de mare daca salariile romanilor ar fi egale cu cele ale celor doua tari dezvoltate amintite. Va invitam asadar sa faceti cunostinta cu Envirotabs, catalizatorul minune care salveaza banii din buzunarul dvs.

Sa luam legatura

contact

RBS Ideea Tehnology SRL

0757.033.320

+0314.37.03.02

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

social share

Envirotabs este sigur

Envirotabs este sigur si poate fi folosit cu toate tipurile de combustibil: benzina, motorina si GPL. Tabletele catalitice Envirotabs functioneaza la orice motor cu ardere interna: motocicleta, automobil, autocamion, utilaj greu si generatoare de curent.

Envirotabs este un balsam organometalic care acționeaza ca un catalizator în camera de ardere. Acest catalizator permite arderea combustibilului mai complet in interiorul motorului si prin urmare, combustibilul nu se risipeste in galeria de evacuare.

Envirotabs permite arderea mult mai rapidă a combustibilului în interiorul camerei de ardere, lăsând astfel mult mai puţine gaze de emisie pentru a ieşi spre ţeava de evacuare. EnviroTabs reduce monoxidul de carbon, hidrocarburile, oxizii de azot, dioxidul de carbon, şi nu numai.

EnviroTabs  dă rezultate de 100% atât la temperaturi joase cât şi la cele ridicate. Însă, în general, temperaturile joase au un efect negativ asupra consumului de combustibil. Există mai mulţi factori care contribuie la aceasta, cum ar fi încalzirea motorului în sezonul rece, funcționarea lui la  ralenti pentru perioade îndelungate de timp, precum şi utilizarea intensiva a sistemului de încălzire. De asemenea, nu uitați că, odata cu temperaturile scăzute, în general, efectul dat de iarnă asupra performanței în  kilometraj este mai redus. Prin folosirea EnviroTabs, se vor vedea în continuare îmbunătăţiri în kilometraj, dar folosind ca și bază de referință performanța din sezonul rece. 

 

De ce sa folositi Envirotabs?

Se imbunatateste puterea de combustie in camera de ardere ceea ce duce la o economie majora de combustibil; cu cat combustia este mai completa in camera de ardere mai mult combustibil se economiseste. Prevenirea si inlaturarea depunerilor de combustie si migratia ulterioara a acestora in sistemul de lubrifiere a motorului reduce frecarea si ofera o imbunatatire suplimentara in economia de combustibil.

 

Utilizare Envirotabs

Fiecare dintre noi ne-am facut macar o data un calcul ca sa vedem cat consuma masina noastra. Modul de utilizare al tabletelor Envirotabs este foarte simplu. Tabletele Envirotabs se pun in gura rezervorului de combustibil inainte de alimentarea  acestuia cu carburant.

hit counter