The generated Lorem Ipsum
Consectetuer adipiscing elit
Proin sed odio et ante
Adipiscing lobortis
Dictum varius risus neque
1 2 3 4 5

Envirotabs - Economie la buzunar

Va vine sa credeti sau nu, conform datelor Eurostat (comisia de statistica a Uniunii Europene), in Romania dupa introducerea noilor accize la carburanti, motorina a ajuns sa fie mai scumpa ca in Germania. Nici benzina nu sta mai bine la capitolul pret raportat cu tarile Uniunii Europene, astfel in Romania pretul la benzina este mai scump decat in Austria. "Deranjul" la buzunar nu ar fi atat de mare daca salariile romanilor ar fi egale cu cele ale celor doua tari dezvoltate amintite. Va invitam asadar sa faceti cunostinta cu Envirotabs, catalizatorul minune care salveaza banii din buzunarul dvs.

Sa luam legatura

contact

RBS Ideea Tehnology SRL

0757.033.320

+0314.37.03.02

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

social share

Cum functioneaza?

Produsul Enviro Tabs este un catalizator care nu este de fapt un aditiv pentru combustibil. Acesta creste usor cifra octanica a benzinei si cetanica a motorinei atunci cand este dizolvat in combustibil.

Cu toate acestea, combustibilul, odata ce produsul este dizolvat, devine un purtator pentru a duce catalizatorul in camera de ardere, unde genereaza o reactie la temperatura ridicata a flacarii. Cand combustibilul se evapora intr-un gaz si se aprinde, au loc peste 400 de reactii intr-un timp foarte scurt. Catalizatorul afecteaza reactiile si elimina multi radicali de carbon, care formeaza emisiile nocive cum ar fi monoxidul de azot.

Urmatorul efect important al catalizatorului este modelarea flacarii si cresterea duratei de ardere, ceea ce creste puterea si duce la un puseu de putere mai mare. Flacara produce atat ionizare electrica cat si ionizare chimica. Produsul afecteaza ionizarea chimica care tinde sa provoace umplerea cilindrului cu flacara, in loc sa produca o flacara in forma de creion provenind de la aprinderea prin scanteie. Altii au generat acest proces prin utilizarea mai multor scantei sau scantei continue prin procese electrice.

Envirotabs produs de Greenfoot conditioneaza cilindrul si capul pistonului, cu o pelicula fina de catalizator de pe bilele ceramice din conv convertorul catalitic. Este practic invizibil, cu exceptia unei usoare culori ruginii. Odata cu depunerea acestei pelicule, aceasta ofera mai multe avantaje. In primul rand se schimba caracteristicile metalelor in ceea ce priveste absorbtia de caldura a suprafetelor. Cea mmai mare pierdere in eficienta unui motor de automobil este pierderea de caldura. Caldura este energia eliberata de combustibil, iar amestecul de aer ce arde produce un varf de caldura care creeaza expansiune utilizata pentru a conduce pistonul in jos. Pelicula de catalizator impiedica transferul de caldura radianta. Aceasta inseamna temperatura de ardere mai mare, expansiune mai mare si mai multa putere. Al doilea efect pozitiv al peliculei este asigurarea unei suprafete pentru a distribui combustibilul mai uniform. Micro-pelicula atrage combustibilul lichid. Cu cat combustibilul este distribuit mai uniform cu atat formele sunt mai bune, obtindandu-se mai multa putere. Al treilea beneficiu al peliculei este de a fi un precursor de catalizator pentru a reactiona cu componenta de catalizator in produsul Envirotabs Greenfoot.

De ce sa folositi Envirotabs?

Se imbunatateste puterea de combustie in camera de ardere ceea ce duce la o economie majora de combustibil; cu cat combustia este mai completa in camera de ardere mai mult combustibil se economiseste. Prevenirea si inlaturarea depunerilor de combustie si migratia ulterioara a acestora in sistemul de lubrifiere a motorului reduce frecarea si ofera o imbunatatire suplimentara in economia de combustibil.

 

hit counter